Share this post on:

Mezinárodní festival Outdoorových Filmů je za dveřmi a moje účast na něm stojí přede dveřmi. Byl jsem vybrán, osloven a pozván, za což budu pohoštěn, potěšen a dojat. A navíc ve Zlíně!!

http://www.outdoorfilms.cz/program/?mesto=24

Tento festival je opravdovou lahůdkou a moje maličkost má vyprávět, kterak jsem se potuloval v Jižní Americe. Právě v tomto tématu vidím opravdovou třešničku na dortu, kvůli které by nikdo z mého okolí neměl chybět v sále. Bude totiž k popukání, jak se budu snažit roztočit své mozkové závity, pro informace tři roky nazpět:-)

Já produkci nabízel fůru jiných témat, ale Patagoniabike stále táhne. Jejich škoda! Moje hlava totiž momentálně stále zpracovává prožitky z Kavkazu a vůbec bych se nedivil, kdybych jihoamerickým městům dával arménská jména a názvy pohoří psal v azbuce. Alzheimer je prostě kurva a já neudržím týden staré informace. Posluchač se tedy bude mít na co těšit:-)

A navíc jsem na besedu přizván jako DOBRODRUH!! Jsem snad ” dobrý druh? To by musela potvrdit moje žena!! Jako dobrodruh se cítím maximálně ve firmě TOOM Interier, případně v D.U.Bmusic….Ale v životě? Bóóóóže:-)

 

 

Share this post on:
Avatar Pavel Kadlíček

Author: Pavel Kadlíček

2 Comments

Comments are closed.