Share this post on:

Rok 2016 mi zatím přináší radost z objevování objeveného. Po znovuobjevených krásách Slovenska přišla rána v podobě Slovinska. Tenhle pozemský tpaslík, ležící od domu co by kamenem dohodil – mne svoji krásou doslova přišpendlil. Přímořský Piran, lesy Nové Gorice, barvy řek Soča a Sava, Triglavský národní park,soutěska Vintagar či dokonalé představení jezera Bled s horou Triglav v pozadí…Prostě výstřel z kanónu přímo do mojí hlavy. Děkuju za to.

Share this post on:
Avatar Pavel Kadlíček

Author: Pavel Kadlíček

5 Comments

  1. Avatar Pavel Kadlíček

    Jura Kopčil

    Tyhle fotky jsou zase jako vždy z tvých cest uplně úchvatny. A vždy, když vidím takovouto krásu na fotkách tak si říkám, čím to ti lidi fotí? Je ten fotograf takovej umělec nebo ty foťáky už dnes umí takové věci. Abych neurazil, jste dokonale splynutí ty a tvůj foťák. A narovinu říkám že tenhle foťák si koupím taky a taky takhle splynu. Ta příroda je úchvatná , asi jsem nikdy netušil že Slovinsko je takhle krásná země. Jak bych to taky mohl tušit, když jsem ve v této zemi měl vždycky nalepenou hubu na skle autobusu při noční cestě do vysněné Jugoslávie.

  2. Avatar Pavel Kadlíček

    JuraH

    Pavle, možná znáš americkýho bikepackera, co si říká Ultra Romance. Já myslím že titul “Český ultraromantik” by ti (minimálně v tom outdoorovém slova smyslu) sednul jak prdel na hrnec. Fotečky jsou dokonalý a zážitek nejde nezávidět. Jsi velká inspirace, tak prosím nepolevuj. Děkuji.

Comments are closed.