Share this post on:

..Pro svoji plánovanou cestu na Faerské Ostrovy a Island potřebuji nutně upgrade některých věcí. Ti z vás, kteří nevědí, co si počít se slovem “upgrade”, si jej můžou zaměnit za český synonym ” šlahnout s tím do hajzlu a vyměnit to za něco rozumnějšího”.
No a tak se v hajzlu dějin ocitnul i můj starý popruhový system Harness, vyvinutý mojí milovanou ženou za účelem SardiCorsa Bike. Ne že by byl vyloženě špatný, ale stál za hovno. Nabídka hrstky firem v oblasti řídítkových úchytů pro potřebu bikepackingu je sice lákavá, no finančně mimo moje pochopení.
A tak jsem opět požádal svojí ženu – neboli jsem ji odvázal od ústředního topení – a společně jsme vymysleli prototyp brašny Harness pro moji Salsu. Moje žena – účetní – mi dokonce pro výrobu prototypu věnovala jeden ze svých šanonů. Tudíž má můj prototyp dokonce název: Faktury 2013.
To že se mustr osvědčil ještě neznamená, že zadaná reálná výroba nebude natolik náročná a drahá, že na vše raději zapomenu a kliknu na tlačítko KOUPIT u firmy Revelate Design, tak jako tomu bylo u věcí ostatních.
Ale jak říká Cimrman a Majer..” někdo musí ty špatné cestičky prošlapat, aby pak mohl říci Tudy né, pánové”

Share this post on:
Avatar Pavel Kadlíček

Author: Pavel Kadlíček

2 Comments

  1. Avatar Pavel Kadlíček

    Petr Kosař

    Zdravím Pavle,

    vidím, že tady někdo také řeší problém s brašničkama na ježdění na lehko. Ano, nejjednodušší je kliknout na Relevate, AlpKit, Apidura nebo jiné výrobce, ale ten průvan v peněžence se pak dlouho doplňuje. Já to také na svou Salsu řeším a myslím, že to není špatné. Mám jednoho šikovného kamaráda, který je šije a nejen pro mě a vymýšlíme spolu další způsoby a varianty brašen na tento typ ježdění. Proto mrkni okem na http://legendmtbclub.cz do sekce E-shop a podumej, zda-li by to nestálo za úvahu.

  2. Avatar Pavel Kadlíček

    Pavel Kadlíček

    Hola Peťane…moc a moc děkuju za nabídku. Vypadá to fakt v pohodě. Když můj záměr nevyjde, určitě do toho půjdu. Moc se opatruj

Comments are closed.